Noa May Store

Wil je persoonlijk advies en lijkt het je leuk om onze items in het echt te bekijken? Kom langs in onze store in Den Haag en ontdek onze handgemaakte producten.
‘Net dat beetje extra’ is voor ons echt ontzettend belangrijk. Dat zie je niet alleen terug in onze collecties, maar dat gevoel hopen wij jou ook mee te geven als je bij ons komt shoppen. Heb je een specifieke vraag of speciaal verzoek? Schroom dan niet om dit met ons te delen, we helpen je graag en gunnen jou een ultieme shopbeleving!
De store staat vol met mooie en unieke items om te ontdekken. De mix van Bohemian, Ethisch en Scandinavisch is verrassend en verleidt tot nieuwe, verfrissende combinaties.
De store van Noa May is geopend op vaste dagen, maar ook te bezoeken op afspraak. Volg onze socials of neem contact met ons op voor meer informatie.
Kom je van ver? Maak er een dagje van! Den Haag heeft zoveel moois te bieden. Combineer je afspraak bijvoorbeeld met een bezoek aan The Mall of The Netherlands, of geniet van een heerlijke lunch in één van onze favoriete hotspots. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo maak je er écht een leuke dag van! Tot snel!

Wil je langskomen buiten onze openingstijden? Kom private shoppen en geniet van een persoonlijke shopping experience. Altijd welkom! Bel ons voor een afspraak.

085 071 59 12

Den Haag

Valeriusstraat 13
2517 HM Den Haag

Openingstijden

Vr: 11.00 – 16.00
Za: 11.00 – 16.00