Handgemaakt, met liefde!

Stap binnen in de wondere wereld van interieur. Shop unieke handgemaakte items die stuk voor stuk met liefde voor jou zijn geselecteerd. Bij Noa May zijn we ontzettend kritisch als het om ons assortiment gaat. We staan voor kwaliteit en geloven in een wereld waarbij ‘net-dat-beetje-extra’ belangrijker is dan ooit. Jij verdient tenslotte het allerbeste. Daar werk je hard genoeg voor. En wij ook, we reizen de hele wereld over, op zoek naar de mooiste eyecatchers die mogen stralen in jouw interieur.
Shop je bij Noa May? Dan weet je zeker dat je het-beste-van-het-beste te pakken hebt. We selecteren alles met de grootste precisie en gaan alleen voor kwaliteit. We weten tenslotte als geen ander hoe fijn het kan zijn om je in je eigen huis thuis te voelen. Een plek waar het warm en gezellig is. Dat is Noa May!
Lokaal en
handgemaakt
Unieke handpicked
producten
Eerlijke prijs voor
een eerlijk product

Wereldse invloeden

Bij Noa May ontdek je handgemaakte interieur items van over de hele wereld, elk met een verhaal, van de betoverende steegjes van Marrakesh tot de serene sferen van Azië.
Onze eyecatchers zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen ook bij aan het welzijn van de vakmensen erachter. We geloven in eerlijke handel, daarom zorgen we ervoor dat de mensen achter onze producten een eerlijke prijs ontvangen. Samen maken we jouw interieur uniek en bijzonder.
Je vindt bij ons soulful treasures die jouw interieur transformeren tot iets bijzonders. Met een eigentijdse mix tussen oost en west, proberen we een sfeer te creëren die zowel vertrouwd als exotisch aanvoelt, en die jouw huis een unieke en wereldse uitstraling geeft.
Noa May is dé plek waar passie voor interieur en unieke vondsten samenkomen.

Deel jouw happy place via @noamayliving

Mensen vormen de kern van wat we doen en we zijn trots op het feit dat we een community hebben gecreëerd die net zo gepassioneerd is over interieur als wij. Van enthousiaste reviews tot onze 50 duizend Instagram-fans; niets maakt ons gelukkiger dan het zien van echte mensen die onze producten laten zien – in échte huizen.

Ontvang 10% korting
als welkomstcadeau

Wij houden jou op de hoogte van onze nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen.