Handgemaakt, wel zo mooi!

Stap binnen in de wondere wereld van interieur. Shop unieke handgemaakte items die stuk voor stuk met liefde voor jou zijn geselecteerd. Bij Noa May zijn we ontzettend kritisch als het om ons assortiment gaat. We staan voor kwaliteit en geloven in een wereld waarbij ‘net-dat-beetje-extra’ belangrijker is dan ooit. Jij verdient tenslotte het allerbeste. Daar werk je hard genoeg voor. En wij ook, we reizen de hele wereld over, op zoek naar de mooiste eyecatchers die mogen stralen in jouw interieur.
Shop je bij Noa May? Dan weet je zeker dat je het-beste-van-het-beste te pakken hebt. We selecteren alles met de grootste precisie en gaan alleen voor kwaliteit. We weten tenslotte als geen ander hoe fijn het kan zijn om je in je eigen huis thuis te voelen. Een plek waar het warm en gezellig is. Dat is Noa May!
Lokaal en
handgemaakt
Unieke handpicked
producten
Eerlijke prijs voor
een eerlijk product

Zussen met een missie

Even voorstellen, Pat & Beau de sfeermakers achter Noa May. Interieur-liefhebbers in hart en nieren en dat ondernemerschap, dat zat er al van jongs af aan in.
Waar Pat een achtergrond heeft in communicatie en PR en al vanaf kleins af aan altijd met interieur bezig is geweest, is Beau een geboren marketeer, E-Commerce is dan ook haar middle name én interieur toevallig ook haar grootste hobby. Tja, dat kon niet natuurlijk niet lang duren voordat die twee samen het ondernemende pad op zouden gaan.
De zussen Bouhuys staan te popelen om van jouw huis een Noa May thuis te maken. Met een collectie die bestaat uit handgemaakte, unieke items met Marokkaanse, Etnische en Scandinavische invloeden, moet dat dan ook zeker lukken. Dus of je wilt shoppen in onze store of kiest voor gemak en lekker vanaf je design bank bestelt. Wij staan voor je klaar!

Deel jouw happy place via @noamayliving

Mensen vormen de kern van wat we doen en we zijn trots op het feit dat we een community hebben gecreëerd die net zo gepassioneerd is over interieur als wij. Van enthousiaste reviews tot onze 55 duizend Instagram-fans; niets maakt ons gelukkiger dan het zien van echte mensen die onze producten laten zien – in échte huizen.