Hoe kunnen wij je verder helpen?

Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 085 071 59 12 of per mail via info@noamay.nl. Voel je ook vrij om in onze dm te sliden. Of je nu een styling vraag hebt of gezellig een praatje wilt maken, wij staan voor je klaar!
Better together
Ben je geïnspireerd en wil je Noa May als omgeving gebruiken voor een creatieve shoot, opname of als workspace? Dat kan!

Deel jouw happy place via @noamayliving

Mensen vormen de kern van wat we doen en we zijn trots op het feit dat we een community hebben gecreëerd die net zo gepassioneerd is over interieur als wij. Van enthousiaste reviews tot onze 55 duizend Instagram-fans; niets maakt ons gelukkiger dan het zien van echte mensen die onze producten laten zien – in échte huizen.

Kom langs in onze store

Ontdek hoe je het interieur van je dromen creëert. Nieuwsgierig? Kom binnen.
Valeriusstraat 13
2517 HM Den Haag

Vr: 11.00 – 16.00
Za: 11.00 – 16.00

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

5/5
“Ben erg blij met mijn aankoop, ik ga hier zeker vaker shoppen! Prachtige winkel en webshop! Leuke dingen voor mijn eigen huis of om cadeau te geven.”
Roos van Elteren
5/5
“Mega blij met de zalige geurblokjes en accessoires voor ons huis. De verfijnde materialen en tinten zijn fantastisch voor de Ibiza vibe te creëren. Ik kom zeker terug!”
Isabelle de Geus-Kooij