Hallo wij zijn Noa May

Met onze handgemaakte producten voorzien wij jouw business van unieke items waar je écht blij van wordt. Of je nu op zoek bent naar aankleding voor je pand, unieke cadeau’s voor je zakelijke relaties of reseller wilt worden van onze producten: de mogelijkheden zijn eindeloos en we regelen alles van A tot Z!

Noa May in jouw winkel?

Ben jij net zo enthousiast over onze collectie als wij en wil je jouw winkel of webshop uitbreiden met ons assortiment? Leuk!

Doordat wij onze items zelf importeren, kunnen wij meubels en accessoires van topkwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen. Kortom, de perfecte oplossing voor zakelijke klanten!

We staan dan ook te popelen om je verder te helpen en zorgen ervoor dat je verzoek van begin tot eind wordt gecoördineerd. Van offerte tot bezorgen en alle stappen daar tussenin. Wij zorgen dat elke fase in het proces naadloos aansluit op jouw wensen!

Kan jouw winkel wel een bohemian touch gebruiken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. We kijken uit naar een leuke samenwerking!

Cadeaus voor elk moment

Een blijk van waardering? Onboardingspakket voor nieuwe collega’s? Iemand in het zonnetje zetten of een eindejaarsgeschenk? Bij Noa May zorgen we voor impactvolle cadeaus die een glimlach op het gezicht van je collega’s toveren.

We blijven continue vernieuwen omdat we geloven dat het altijd nóg beter en leuker kan. Aan creativiteit geen gebrek, wij bedenken de meest originele concepten, bezorgd waar en wanneer jij maar wilt. Benieuwd? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en staan voor je klaar!

Dit zijn onze kernwaarden

Bevlogen
We dromen, we durven en we doen. Met het lef om nieuwe dingen te proberen, kunnen we ontdekken en blijven we leren.
Samen
We zijn solidair, werken nauw samen met elkaar én onze partners, want alleen zo behalen we de mooiste resultaten.
Oprecht
We zijn open, eerlijk en staan voor kwaliteit en geloven in een wereld waarbij ‘net-dat-beetje-extra’ belangrijker is dan ooit.
Betrokken
We leven mee, denken mee en nog belangrijker: we voelen mee! Met onze partners, artisans en de wereld om ons heen.

Noa May lookbook 2023

Benieuwd naar de collectie? Ontdek onze unieke handgemaakte items die stuk voor stuk met liefde zijn geselecteerd. Klik op het lookbook om deze te bekijken.

Onze accountmanagers
staan voor je klaar

Ontzorgen staat centraal. Hulp nodig? Wij zijn er voor je en zetten altijd een stapje extra. Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en gaan we samen voor een betere wereld. 

Ontvang 10% korting
als welkomstcadeau

Wij houden jou op de hoogte van onze nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen.