Binnenkijker: bohomian vibes aan de Rijn

Bohemian vibes aan de Rijn

Welkom in de bohemian woning van Marvin: een atypische woning volledig open, zonder enige afscheiding. Een grote ruimte waar de woonkamer, keuken en slaapkamer de ruimte delen met een indrukwekkende plafondhoogte. Hier worden we blij van!
Afgelopen maand mocht ons stylingteam een heuse metamorfose doorvoeren in deze schitterende woning in Alphen aan den Rijn. De recent gerenoveerde woning bestaat uit een mix van modern, Scandinavisch en Bohemian.
Hoewel deze woning van zichzelf al moderniteit en een tikkeltje boho vibes bevat, onder andere dankzij de schitterende houten deuren uit Egypte, hebben we met de juiste accessoires en meubels de woning net een extra touch weten te geven.

Een Scandinavische uitstraling

De prachtige strakke keuken geeft de woning een Scandinavische uitstraling en de Pinterest-waardige badkamer is de kers op de taart. Geloof ons; hier wil je wonen! Daarnaast is deze woning extra bijzonder door haar ligging, namelijk rechtstreeks aan het water. Een feestje om hier zomers te genieten van al het moois dat wonen aan het water te bieden heeft.

Aan het woord... Marvin

Vandaag onthult Marvin hoe deze fantastische plek tot stand is gekomen:

Hoe definieert je jouw interieurstijl?

Mijn interieur is vrij etnisch, een mix van verschillende stijlen met wereldse invloeden. De combinatie van strak en boho heeft mijn voorkeur.

Wat inspireert je?

Eigenlijk alles. Ik heb de afgelopen jaren veel informatie en ideeën verzameld, die later zijn toegepast in dit huis. Wat ik vooral belangrijk vond, is dat het anders zou worden als de ‘standaard’ huizen. Een huis met veel licht, hoge ruimtes en een goede sfeer. En volgens mij is dat goed gelukt!

Wat zou je nog willen veranderen?

Ik wil vooral het huis nog meer warmte geven. Als ik zie wat de toevoegingen van vandaag doen, dan merk ik dat het huis nog te kaal is. Het afstylen van de woning verdient dus nog de nodige aandacht. Maar dat gaat na vandaag zeker goedkomen.

Lijkt het jou ook tof om je woning te laten stylen door ons team? Wie weet is jouw woning wel onze volgende ‘binnenkijker’. Liefs, team Noa May

Meld je aan bij onze shoppingclub

Ontvang exclusieve aanbiedingen, inspiratie én stylingtips!

Bekijk ook onze andere artikelen

Ontvang 10% korting
als welkomstcadeau

Wij houden jou op de hoogte van onze nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen.