Hotspots Den Haag

Onze favoriete hotspots in Den Haag

Eind 2022 openden we onze deuren in Den Haag. Wat een goede stap, want deze fantastische stad heeft zoveel leuks te bieden! Veel meer dan je denkt. Heb je zin om bij ons langs te komen en combineer je dit graag met een dagje eropuit? We zetten graag onze favoriete hotspots voor je op een rijtje. Zo kun je er gegarandeerd een leuke dag van maken!

Westfield The Mall of The Netherlands

The Mall of The Netherlands – It’s all about the mall! Op slechts 5,5 km van Den Haag vind je de Mall Of The Netherlands waar je eindeloos overdekt kan winkelen en als foodie je hart kan ophalen. De shoppingmall heeft écht van alles te bieden en is een beleving op zichzelf. Onze tip: eet een overheerlijke Sinner Stack bij de Avocado Show. Word je blij van!
Kornoelje 104, Leidschendam

Zusjes Vintage Boetiek

Zusjes Vintage Boetiek – Geen duffe tweedehandswinkel, maar een prachtig pand vol juweeltjes. Hier kan je uren rondneuzen, op zoek naar dat ene unieke stuk. Deze hotspots is zeker een bezoekje waard als je in Den Haag bent.
Boekhorststraat 93, Den Haag

Teds

Teds – Dé voorloper van ‘All Day Brunch’. Geniet van de drippin’ dishes en de beste service. Ze serveren de hele dag door heerlijke brunch gerechten, cocktails én waffle fries. All day, every day! Deze hotspot moet natuurlijk bovenaan onze lijst staan, want ben je in Den Haag? Dan wil je hier brunchen.
Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin en chique marmeren tafels aan de voorkant. Maak je klaar voor waffle fries & cocktails in de ochtend of fruity yoghurt of banana pancakes om 4 uur in de middag. Bij Teds kan en mag alles!
Frederikstraat 32, Den Haag

Plenty

Plenty – Dé plek om te genieten van koffie, ontbijt, lunch en huisgemaakte baksels. Hier kun je even helemaal weg zijn van de drukte, lekker ontspannen en opladen. Voor een huiskamer gevoel moet je bij Plenty zijn!
De keuken is 100% plantaardig en ze bereiden voedzame gerechten met Midden-Oosterse invloeden. Zijn wij dol op! Gevestigd in het Zeeheldenkwartier, dus perfect te combineren met een bezoekje aan onze store.
Piet Heinstraat 37, Den Haag

Walter Bennedict

Walter Benedict – Deze hotspot op de chique Denneweg is een begrip in Den Haag. Een aanrader om in het weekend te gaan brunchen, maar eigenlijk op ieder moment van de dag gezellig. Dit nieuwerwetse bruine café is namelijk van vroeg tot laat open.
Denneweg 69A, Den Haag

Palmette

Palmette – Een hotspot in elke zin van het woord. Palmette is waar de culinaire magie plaatsvindt in Den Haag, van ontbijt over lunch tot en met cocktails en diner. Tip: installeer je op het terras (ja, zelfs in het najaar), want je kan er ongegeneerd mensen kijken.
Plaats 27, Den Haag

Café Annabel

Café Annabel – Hello neighbors! Ja, je leest het goed, Café Annabel zit naast(!) onze Noa May store. Perfect om je shopping moment te combineren met een late lunch, borrel of early dinner. Bij Café Annabel kijk je je ogen uit!
De mooie gerechten uit de french cuisine springen van je bord en de smaken blazen je omver. Denk aan heerlijke tonijn taco’s, beef tataki of een seafood plateau om je vingers bij af te likken.
Valeriusstraat 7, Den Haag

Dit was ‘m dan, onze Den Haag hotspot lijst. Hopelijk heb je er wat aan! Ben je van plan om één van deze hotspots in de hofstad te bezoeken? Vergeet dan zeker niet om ons te taggen op Instagram, via @noamayliving. Vinden we leuk!

Meld je aan bij onze shoppingclub

Ontvang exclusieve aanbiedingen, inspiratie én stylingtips!

Bekijk ook onze andere artikelen

Ontvang 10% korting
als welkomstcadeau

Wij houden jou op de hoogte van onze nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen.